Popust za europsku UEFA ligu

Iskoristite 5 % popusta na najam u cijeloj Europi.

Bez obzira na to pripremate li se samo za jednu utakmicu ili ste već dugo vjerni navijač, Enterprise Rent-A-Car podržava navijače i pomaže im olakšati putovanje što je više moguće.

  • Popust je valjan za sve nogometne navijače i obožavatelje europske UEFA lige
  • Ponuda se prihvaća u svim lokalnim podružnicama i podružnicama u zračnim lukama u Europi koje sudjeluju u ponudi
  • Odnosi se na najmove koji završavaju 1. lipnja 2021. ili prije tog datuma

Odredbe i uvjeti:

1. Kada navedete referentni broj kupca UELFANS u trenutku rezervacije, ova ponuda jamči vam 5 % popusta na osnovnu cijenu najma vozila isključivo za dnevne cijene najma s naknadnim plaćanjem ili plaćanjem odmah koje su navedene u trenutku rezervacije tijekom cijelog trajanja rezervacije najma vozila (razdoblje najma).

2. Ova je ponuda dostupna u podružnicama tvrtke Enterprise Rent-A-Car u Europi i na Bliskom Istoku koje sudjeluju u ponudi. Prije rezervacije u svojoj lokalnoj poslovnici provjerite sudjeluje li podružnica u ovoj ponudi.

3. Ova je ponuda valjana za sve rezervacije izvršene 31. kolovoza 2019. ili nakon tog datuma te za razdoblja najma koja su dovršena prije 1. lipnja 2021., no ne odnosi na razdoblja najma dulja od 27 dana.

4. Ova se ponuda odnosi na sve kategorije vozila u trenutku rezervacije.

5. Svi vozači moraju imati najmanje 25 godina. Vozači u dobi od 25 do 29 godina mogu unajmiti vozila kategorije A do F, mini MPV ili bilo koji kombi. Za sve ostale klase vozila vozači moraju imati najmanje 30 godina, osim ako lokalni zakon ne dopušta drugačije. Ostala dobna ograničenja i naknade za mlade vozače ovise o državi najma.

6. Osim ako je drugačije navedeno, ova se ponuda ne odnosi na dodatne troškove, uključujući opcionalno dodatno osiguranje, naknade za vožnju u jednom smjeru, troškove goriva, naknade za dodatnog vozača ili mladog vozača, najam dodatnih stavki kao što su između ostalog dječje autosjedalice, lanci za snijeg, krovni nosači i navigacije.

7. Usluga preuzimanja i ostavljanja vozila ovisi o geografskim ograničenjima. Dodatne pojedinosti zatražite od svoje lokalne poslovnice.

8. Ova je ponuda podložna dostupnosti vozila i ne može se kombinirati s ostalim promocijama, ponudama, sniženim cijenama, prethodnim ili postojećim rezervacijama.

9. Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe dodatak su ugovoru o najmu te ne zamjenjuju uvjete ugovora koji obuhvaća važne odredbe povezane s najmom bilo kojeg vozila i koji će se nastaviti u cijelosti primjenjivati na vaš najam.

10. Na ovu ponudu i ove uvjete i odredbe te na sve sporove ili potraživanja koja nastanu u vezi s njima primjenjuje se englesko pravo, pa stoga sve pravne postupke povezane s ovom ponudom i ovim uvjetima i odredbama možete pokretati na engleskim sudovima. Ako ste stanovnik Europske Unije, pravne postupke povezane s ovom ponudom i ovim uvjetima i odredbama možete pokretati na engleskim sudovima ili sudovima države članice Europske Unije čiji ste stanovnik.

11. Kao potrošač imate pravo iskoristiti sve obvezujuće odredbe u skladu sa zakonom države čiji ste stanovnik. Ništa u ovim uvjetima i odredbama, uključujući prethodni odlomak, ne utječe na vaša prava kao potrošača da se oslonite na obvezujuće odredbe lokalnih zakona.

12. Predlažemo vam da se upoznate s lokalnim pravilima o cestovnom prometu u državi najma. Dodatne informacije o državama članicama Europske Unije moguće je pronaći na adresi

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Ovu ponudu promiče tvrtka Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB koja posluje pod robnim markama Enterprise, National i Alamo.