POSEBNA OBJAVA

Enterprise Rent-A-Car Hrvatska želi vam dobrodošlicu.

O TVRTKI ENTERPRISE
Vrhunska usluga za korisnike
Od 1957. naši su korisnici navikli očekivati najvišu razinu usluge tvrtke Enterprise, bez obzira na to gdje u svijetu zatraže našu pomoć.
Usluga koju pružaju kvalificirani zaposlenici
Naši zaposlenici učinit će sve potrebno da bi naša suradnja bila pozitivna.
Sjajan odnos cijene i kvalitete
Cjelokupna suradnja s tvrtkom Enterprise osmišljena je tako da vam pruža najbolji omjer cijene i kvalitete u klasi te da stalno nadmašuje vaša očekivanja.

O TVRTKI ENTERPRISE

Novi smo u gradu, ali ne i kad je riječ o ispunjavanju vaših potreba za prijevozom.

Iako je Enterprise nova tvrtka u Hrvatskoj, razvijamo se širom svijeta od 1957. Danas je Enterprise najveća tvrtka za najam automobila na svijetu, s više od 1,2 milijuna automobila na raspolaganju. Usprkos veličini ostali smo tvrtka u obiteljskom vlasništvu s jednim ciljem – da nadmašimo vaša očekivanja u pružanju usluge i ukupnoj vrijednosti. Isprobajte nas i doživite način na koji je u tvrtki Enterprise klijent na prvom mjestu... baš uvijek.

 

„Ponajprije vodite računa o svojim klijentima i zaposlenicima, a dobit će uslijediti.“

To je citat Jack Taylor, čovjeka koji je osnovao tvrtku 1957. i u čijem je obiteljskom vlasništvu tvrtka i danas. To je recept za dugoročni uspjeh naše tvrtke sažet u jednoj rečenici. Usredotočili smo se na one koji su najvažniji – naše klijente te one koji svaki dan rade da bi vam pružili vrhunsku uslugu.

Kvalificirani zaposlenici

Našim zaposlenicima pružamo obuku i alate za obavljanje svog posla, a što je još važnije, dajemo im ovlasti i samostalnost pri donošenju odluka. Ako vam je potrebna pomoć ili je potrebno riješiti neki problem, svaki zaposlenik ima slobodu intervenirati na licu mjesta.

Naša povijest

Od skromnih početaka 1957. – sa sedam vozila i uredom u prizemlju automobilskog zastupništva na Srednjem zapadu SAD-a – naša je tvrtka narasla do najveće tvrtke za najam automobila na svijetu s više od 1,2 milijuna automobila.

Ali nismo krenuli s idejom da postanemo najveća tvrtka u našoj djelatnosti. Jednostavno smo željeli ispuniti potrebe naših klijenata izvanrednom uslugom koju pružaju zaposlenici koji su osposobljeni i motivirani da nadmaše očekivanja naših klijenata.Takva usmjerenost na jednostavan, ali važan cilj omogućila nam je da se razvijemo u tvrtku kakva smo danas. Rado ispunjavamo potrebe desetaka milijuna klijenata svake godine u sljedećem broju zemalja: 67. Iza ugla ili širom svijeta, u vašem susjedstvu ili u zračnim lukama širom svijeta spremni smo vam pružiti uslugu.