Enterprise nastavlja sa sponzorstvom UEFA Europa League

Uz Sevillin treći naslov u nizu 2016. godine, UEFA Europa League do sad se pokazala kao nevjerojatna avantura. Ponosni smo što kao sponzor možemo podijeliti svaki trenutak s najstrastvenijim fanovima na svijetu.

Posjetite službeni kalendar utakmica na UEFA.com kako biste bili u toku sa svim što je UEFA Europa League pripremila za sezonu 2016/17.

 

PONUDA - POPUST 5%

Pretvorite utakmicu četvrtkom navečer u produženi vikend! Neovisno o tome jeste li se pripremili samo za utakmicu ili ste planirali ostati duže, dajemo sve od sebe kako bismo navijačima osigurali uslugu koju zaslužuju. Uz 5% popusta na najam svih vozila, možda vas potaknemo da produžite putovanje. Rezervirajte svoje vozilo putem obrasca u desnom dijelu ekrana.

 

 

Obavezno
Datum i vrijeme preuzimanja
Obavezno
Datum i vrijeme vraćanja
Obavezno
Dob osobe koja unajmljuje vozilo
Potrebno je unijeti dob da bismo mogli utvrditi ispunjavate li uvjete za najam nekih kategorija automobila. Mlađi vozači možda će morati platiti naknadu.
Obavezno
Kupon, broj klijenta ili tvrtke (nije obavezno)
PIN TVRTKE
Da biste pristupili računu tvrtke, unesite prva tri slova naziva tvrtke ili PIN broja (poruka: odlučit će se naknadno)
Obavezno
Nije dostupna
Zatvoreno
Vraćanje izvan radnog vremena
Uvjeti i Odredbe
Ponuda vrijedi za Enterprise Rent-A-Car lokacije u Europi i na Bliskom istoku za najam koji započinje na dan ili nakon 1. listopada 2015. godine, a završava na dan ili prije 06. lipnja 2018. Kontaktirajte vašu lokalnu podružnicu kako biste provjerili sudjeluje li odabrana lokacija u ovoj ponudi prije popunjavanja rezervacije. Ova ponuda vam osigurava 5% popusta kod dnevnog ili tjednog najma vozila u trenutku rezervacije. Cijene ovise o odabranoj lokaciji, a detalji o cijenama nalaze se na web stranici tvrtke. U slučajevima u kojima nije uključena neograničena kilometraža, mogu se primijeniti dodatni troškovi vezani uz kilometražu - ovisno o lokaciji najma. Također, mogu se zaračunati dodatni troškovi kao što su: osiguranje od šteta (uključujući zaštitu od krađe), naknada odgovornosti treće strane i, tamo gdje je primjenjivo, naknade za registarski cestovni fond, porez na dodanu vrijednost ili robu i uslužni porez te transakcijski troškovi na kreditnim i debitnim karticama. Kako biste iskoristili ovu ponudu, rezervaciju obavite 24 sata unaprijed. Ponuda vrijedi za sve klase vozila. Popust se ne odnosi na dodatne troškove koji nisu uključeni u cijenu kao što je gore navedeno. Unajmitelj je odgovoran za sve dodatne troškove, uključujući dodatna osiguranja, benzin, trošak najma za dječja sjedala, krovne nosače, navigacijske uređaje i sl. Potreban je jednodnevni minimalni najam i maksimalno razdoblje najma od 27 uzastopnih dana. Ponuda ne vrijedi za najam na razdoblja duža od 28 dana. Svi vozači moraju imati 25 godina ili biti stariji. Osobe koje imaju od 25 do 29 godina mogu unajmiti vozila od A do F klase, mini MPV ili bilo koji kombi. Za sve ostale klase vozila, vozači moraju imati 30 godina ili biti stariji osim u slučajevima u kojima je zakonom drugačije propisano. Navedite broj reference kupca UELFANS u vrijeme rezervacije kako biste provjerili vrijedi li popust. Ponuda ovisi o raspoloživosti vozila u trenutku rezervacije. Vrijede uobičajene kvalifikacije najma. Mogu se primijeniti ostala ograničenja uključujući pad sistema. Pojedinosti potražite u svojoj lokalnoj podružnici. Ova ponuda se ne može koristiti u kombinaciji s bilo kojim drugim promocijama, ponudama, sniženim stopama, prethodnim ili postojećim rezervacijama. Pick-up i drop-off usluga podliježe zemljopisnim ograničenjima; pojedinosti potražite u svojoj lokalnoj podružnici.