Enterprise Hrvatska i Sunset Sports Media Festival

vam poklanjaju 10% popusta na najam vozila

Ugrabite popust od 10% na najam vozila

Enterprise Hrvatska u suradnji sa Sunset Sports Media festivalom poklanja 10% popusta na najam vozila u razdoblju od 21. svibnja do 9. lipnja za područje cijele Hrvatske. Sunset Sports Media festival okupit će svjetske profesionalce iz sporta, medija i poslovnog svijeta u Zadru, od 6. do 8. lipnja.

 

Alessandro Del Piero, Frank Grilo, Bill Belichick, Ivica Kostelić, samo su neka od velikih imena koja stižu na ovaj najveći sportsko-medijski događaj koji se ne propušta.

 

Sunset Sports Media Festival će se održati od 6. do 8. lipnja u Fortis Clubu u Zadru (Punta Skala, Petrčane), a Enterprise vam tim povodom poklanja popust za najam svih kategorija vozila. Rezervirajte još danas i uživajte na Sunset Sports Media Festivalu.

Uvjeti korištenja

 

1. Ova ponuda daje vam pravo na 10% popusta samo na osnovnu cijenu najma vozila tijekom trajanja vaše rezervacije najma vozila (Razdoblje najma).

2. Ova ponuda dostupna je na sudjelujućim Enterprise Rent-A-Car lokacijama u Hrvatskoj

3. Ova ponuda vrijedi za sve rezervacije napravljene između 21. svibnja i 9. lipnja i razdoblja najma između 21. svibnja i 9. lipnja i ne odnosi se na razdoblja najma duža od 28 dana.

4. Ova ponuda odnosi se na sve klase vozila dostupne u trenutku rezervacije.

5. Svi vozači moraju ispunjavati uvjete minimalne dobi za zemlju preuzimanja najma, Dobna pravila ovise o zemlji preuzimanja i bit će vam dostupna za čitanje u vrijeme online rezervacije

6. Osim ako nije drugačije navedeno, ova se ponuda ne odnosi na bilo kakve dodatne naknade uključujući izborno odricanje od viška, naknade za jednosmjerni najam, naknade za gorivo, naknade za dodatnog vozača i mladog vozača, najam dodatnih stvari uključujući, ali ne ograničavajući se na dječja sjedala, lance za snijeg, krovni nosači i navigacijski vodiči.

7. Usluga preuzimanja i vraćanja podliježe geografskim ograničenjima. Obratite se svojoj podružnici za iznajmljivanje za više pojedinosti.

8. Imate pravo otkazati rezervaciju u bilo kojem trenutku do početka razdoblja najma bez penala. Ukoliko Vam rezervacija više nije potrebna molimo Vas da otkažete rezervaciju prije isteka roka najma.

9. Ova ponuda ovisi o raspoloživosti vozila i ne može se koristiti zajedno s bilo kojom drugom promotivnom ponudom, sniženom stopom, prethodnim ili postojećim rezervacijama.

10. Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe dodatni su i ne zamjenjuju nikakve uvjete ugovora u vezi s vašim najmom, koji sadrži važne odredbe koje se odnose na najam bilo kojeg vozila i koji će se i dalje u potpunosti primjenjivati na najam .

11. Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe, kao i svi sporovi ili zahtjevi koji proizlaze iz ili u vezi s njima, regulirani su hrvatskim pravom. Ako imate prebivalište u Europskoj uniji, možete pokrenuti pravni postupak u vezi s ovom ponudom i ovim uvjetima pred hrvatskim sudovima ili sudovima države članice Europske unije u kojoj imate prebivalište.

12. Kao potrošač, imat ćete koristi od svih obveznih odredbi zakona zemlje u kojoj živite. Ništa u ovim uvjetima i odredbama, uključujući gornji odlomak, ne utječe na vaša prava kao potrošača da se oslonite na takve obvezne odredbe lokalnog zakona.

13. Savjetujemo vam da se upoznate s lokalnim prometnim pravilima u zemlji odredišta u kojoj ste iznajmili. Dodatne informacije za zemlje Europske unije možete pronaći na http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

14. Ovu akciju nudi Enterprise Rent-A-Car Hrvatska, Auto Benussi d.o.o, Industrijska 2/d, Pula