Zimska sezonska ponuda

 

Pronađite najbolje moguće cijene uz Enterprise, neovisno o tome gdje u svijetu putujete!

10% popusta na zimska putovanja

Prigrlite zimsko doba: rezervirajte s Enterpriseom i uštedite 10%!

 

S našom ponudom, možete se slobodno upustiti u pustolovinu putovanja i otkriti sve što Enterprise nudi. Uz našu široku ponudu vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV-ove i luksuzne modele, sigurno ćete pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama. Nudimo vam 10% popusta za najam automobila između 1. studenog i 14. prosinca u 42 zemlje, tako da možete uštedjeti još više na svom odmoru! Pa zašto čekati?

 

• Rezervirajte sada i iskoristite ovu izvrsnu ponudu prije nego što bude prekasno. Uz naš jednostavan postupak rezervacije i izvrsnu korisničku podršku, možete se opustiti i uživati u svom putovanju znajući da ste u dobrim rukama.

List of Participating Countries

Austrija

Mađarska

Luksemburg

Nizozemska

Poljska

Portugal

Švicarska

Egipat

Jordan

Oman

Katar

Saudijska Arabija

UAE

Danska

Farski otoci

Finska

Island

Norveška

Švedska

Estonija

Latvija

Litva

Južna Afrika

Albanija

Armenija

Bugarska

Korzika sjever

Korzika jug

Hrvatska

Cipar

Gruzija

Grčka

Italija

Kosovo

Malta

Crna Gora

Maroko

Sjeverna Makedonija

Rumunjska

Srbija

Slovenija

Turska

Uvjeti i odredbe

 

 1. Ova ponuda jamči vam 10% popusta na osnovnu cijenu najma vozila isključivo [za dnevne cijene najma s naknadnim plaćanjem ili plaćanjem odmah koje su navedene u trenutku rezervacije na internetskoj stranici] tijekom trajanja rezervacije najma vozila (razdoblje najma).
 2. Ponuda je dostupna na odabranim lokacijama tvrtke Enterprise Rent-A-Car koje sudjeluju u ponudi u sljedećim državama: Austria, Hungary, Luxembourg, Netherlands, Poland, Switzerland, Egypt, Jordan, Oman, Qatar, Saudi Arabia, UAE, Denmark, Faroe Islands, Finland, Iceland, Norway, Sweden, Estonia, Latvia, Lithuania, South Africa, Albania, Armenia, Bulgaria, Corsica North, Corsica South, Croatia, Cyprus, Georgia, Greece, Israel, Italy, Kosovo, Malta, Montenegro, Morocco, North Macedonia, Romania, Serbia, Slovenia, Turkey.
 3. Termini rezervacija: 16. rujna-14. prosinca, Datumi najma: 1. studenog - 14. prosinca. Te nije primjenjiva za razdoblja najmanja dulja od 28 dana.
 4. Ova se ponuda odnosi na sve kategorije vozila u trenutku rezervacije.
 5. Svi vozači moraju zadovoljiti minimalno dobno ograničenje u državi preuzimanja unajmljenog vozla. Pravila o dobi razlikuju se ovisno o državi preuzimanja unajmljenog vozila i moći ćete ih pročitati u trenutku rezervacije putem interneta.
 6.  Osim ako je drugačije navedeno, ova se ponuda ne odnosi na dodatne troškove, uključujući opcionalno dodatno osiguranje, naknade za vožnju u jednom smjeru, troškove goriva, naknade za dodatnog vozača ili mladog vozača, najam dodatnih stavki kao što su između ostalog dječje autosjedalice, lanci za snijeg, krovni nosači i navigacije.
 7.  Usluga preuzimanja i ostavljanja vozila ovisi o geografskim ograničenjima. Dodatne pojedinosti zatražite od svoje lokalne poslovnice.
 8.  Imate pravo na otkazivanje rezervacije bez kazni u bilo kojem trenutku prije datuma početka razdoblja najma. Ako vam rezervacija više nije potrebna, otkažite je prije početka razdoblja najma.
 9.  Ova je ponuda podložna dostupnosti vozila i ne može se kombinirati s ostalim promocijama, ponudama, sniženim cijenama, prethodnim ili postojećim rezervacijama.
 10.  Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe dodatak su ugovoru o najmu te ne zamjenjuju uvjete ugovora koji obuhvaća važne odredbe povezane s najmom bilo kojeg vozila i koji će se nastaviti u cijelosti primjenjivati na vaš najam.
 11.  Na ovu ponudu i ove uvjete i odredbe te na sve sporove ili potraživanja koja nastanu u vezi s njima primjenjuje se englesko pravo. Ako ste stanovnik Europske Unije, pravne postupke povezane s ovom ponudom i ovim uvjetima i odredbama možete pokretati na sudovima u UK-u ili sudovima države članice Europske Unije čiji ste stanovnik.
 12.  Kao potrošač imate pravo iskoristiti sve obvezujuće odredbe u skladu sa zakonom države čiji ste stanovnik. Ništa u ovim uvjetima i odredbama, uključujući prethodni odlomak, ne utječe na vaša prava kao potrošača da se oslonite na obvezujuće odredbe lokalnih zakona.
 13.  Predlažemo vam da se upoznate s lokalnim pravilima o cestovnom prometu u državi najma. Dodatne informacije o državama članicama Europske unije moguće je pronaći na adresi http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14.  Ovu ponudu pruža tvrtka Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB