Sezonske ponude


Pronađite najbolje moguće cijene uz Enterprise, neovisno o tome gdje u svijetu putujete!

Poklanjamo 10% popusta za putovanja u zadnji tren

U potrazi ste za savršenim putovanjem u zadnji tren kako biste istražili sve ljepote željene lokacije? Ne morate istraživati dalje jer uz našu ponudu možete krenuti na putovanje otvorenom cestom i otkriti čari putovanja s Enterprise Hrvatska. Zahvaljujući našem širokom asortimanu vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV-ove i luksuzne modele, sigurno ćete pronaći odgovarajući automobil za svoje potrebe.

 

Nudimo vam 10% popusta za najam automobile između 17. travnja i 31. Svibnja u 25 država, kako biste na vašem odmoru uštedjeli još više!

 

Rezervirajte odmah i iskoristite ovu vrhunsku ponudu uz jednostavan postupak rezervacije. Opustite se i uživajte u putovanju znajući da ste u dobrim rukama. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Uvjeti i odredbe

 

 1. Ova vam ponuda jamči 10 % popusta isključivo na osnovnu cijenu najma vozila [na temelju najboljih dnevnih cijena najma na web-mjestu navedenim u trenutku rezervacije] tijekom trajanja rezervacije najma vozila (razdoblje najma).
 2. Ova je ponuda dostupna u podružnicama tvrtke Enterprise Rent-A-Car u UAE-u, Izraelu, Austriji, Saudijskoj Arabiji, Omanu, Katru, Danskoj, Švedskoj, Islandu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Rumunjskoj, Sloveniji, Švicarskoj, Kosovu, Albaniji, Crnoj Gori, Cipru, Poljskoj, Portugalu, Turskoj i Italiji koje sudjeluju u ponudi.
 3. Ova je ponuda valjana za sve rezervacije izvršene između 17. travnja i 31. svibnja te za razdoblja najma od 17. travnja do 31. svibnja, no ne odnosi se na razdoblja najma dulja od 28 dana. 
 4. Ova se ponuda odnosi na sve kategorije vozila u trenutku rezervacije.
 5. Svi vozači moraju ispuniti zahtjev minimalne dobi u državi preuzimanja unajmljenog vozila; pravila dobi razlikuju se ovisno o državi preuzimanja unajmljenog vozila i bit će ih moguće pročitati tijekom rezervacije putem interneta
 6. Osim ako je drugačije navedeno, ova se ponuda ne odnosi na dodatne troškove, uključujući opcionalno dodatno osiguranje, naknade za vožnju u jednom smjeru, troškove goriva, naknade za dodatnog vozača ili mladog vozača, najam dodatnih stavki kao što su između ostalog dječje autosjedalice, lanci za snijeg, krovni nosači i navigacije. 
 7. Usluga preuzimanja i ostavljanja vozila ovisi o geografskim ograničenjima. Dodatne pojedinosti zatražite od svoje lokalne poslovnice. 
 8. Imate pravo na otkazivanje rezervacije u bilo kojem trenutku do početka razdoblja najma bez kaznenih naknada. Ako vam rezervacija više nije potrebna, otkažite rezervaciju prije razdoblja najma.
 9. Ova je ponuda podložna dostupnosti vozila i ne može se kombinirati s ostalim promocijama, ponudama, sniženim cijenama, prethodnim ili postojećim rezervacijama. 
 10. Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe dodatak su ugovoru o najmu te ne zamjenjuju uvjete ugovora koji obuhvaća važne odredbe povezane s najmom bilo kojeg vozila i koji će se nastaviti u cijelosti primjenjivati na vaš najam. 
 11. Na ovu ponudu te ove uvjete i odredbe te sve sporove ili potraživanja koja nastanu u vezi s njima primjenjuje se pravo UK-a. Ako ste stanovnik Europske Unije, pravne postupke povezane s ovom ponudom i ovim uvjetima i odredbama možete pokretati na sudovima u UK-u ili sudovima države članice Europske Unije čiji ste stanovnik.
 12. Kao potrošač imate pravo iskoristiti sve obvezujuće odredbe u skladu sa zakonom države čiji ste stanovnik.  Ništa u ovim uvjetima i odredbama, uključujući prethodni odlomak, ne utječe na vaša prava kao potrošača da se oslonite na obvezujuće odredbe lokalnih zakona.
 13. Predlažemo vam da se upoznate s lokalnim pravilima o cestovnom prometu u državi najma. Dodatne informacije o državama članicama Europske Unije moguće je pronaći na adresi http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Ovu ponudu promiče tvrtka Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB