Super ponuda Otključaj svijet s 10% popusta!

Otključaj svijet

Spremni da se otisnete na svoje sljedeće putovanje? Ne morate tražiti dalje jer uz našu ekskluzivnu ponudu od 10% na iznajmljivanje automobila u raznim zemljama svijeta uvijek dobivate više. Zašto bi se zadovoljili običnim kada možete istražiti neobično? 

 

Bilo da žudite za osunčanim plažama Grčke, šarmantnim ulicama Italije ili idiličnim krajolicima Novog Zelanda, naš raznolik izbor odredišta osigurava za svakoga ponešto.

 

Iskoristite priliku da istražite, otkrijete i stvorite nezaboravne uspomene uz našu nenadmašnu ponudu najma automobila.

 

Naš širok asortiman vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV-ove i luksuzne modele znači da ćete sigurno pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama.

 

Rezervirajte već danas i iskoristite ovu ponudu od 22. ožujka do 31. svibnja u 75 zemlje.

 

Sljedeća avantura vas čeka – rezervirajte sada i neka vaše putovanje života započne!

75 zemalja

Albania

Argentina

Armenia

Aruba

Austria

Barbados

Belgium

Belize

Bonaire

Bosnia & Herzegovina

Bulgaria

Cayman Islands

Chile

Colombia

Costa Rica

Croatia

Curacao

Trinidad & Tobago

Turkey

 

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Dominican Republic

Ecuador

Egypt

El Salvador

Estonia

Faroe Islands

Finland

Georgia

Greece

Grenada

Guatemala

Guyana

Honduras

Hungary

Iceland 

Italy

Jamaica

Jordan

Kosovo

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Mexico

Montenegro

Morocco

Netherlands

New Zealand 

Nicaragua

North Macedonia

Norway 

UAE

Uruguay

US Virgin Islands

Oman

Panama

Paraguay

Peru

Poland

Portugal

Qatar

Romania

Saudi Arabia

Serbia

Slovakia

Slovenia

South Africa

St Maarten

St. Baarths

Suriname

Sweden

Switzerland

Tortola

Uvjeti korištenja

 

1. S ovom ponudom imate 10% popusta samo na osnovnu cijenu najma vozila [Temeljeno na najboljim dnevnim cijenama najma web-mjesta u trenutku rezervacije] tijekom trajanja vaše rezervacije najma vozila (Razdoblje najma).

2. Ova ponuda dostupna je na sudjelujućim Enterprise Rent-A-Car lokacijama u Albaniji, Argentini, Armeniji, Arubi, Austriji, Barbadosu, Belgiji, Belizeu, Bonaireu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kajmanskim otocima, Čileu, Kolumbiji, Kostariki, Hrvatska, Curacao, Cipar, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Egipat, El Salvador, Estonija, Farski otoci, Finska, Gruzija, Grčka, Grenada, Gvatemala, Gvajana, Honduras, Mađarska, Island, Italija, Jamajka, Jordan, Kosovo, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Meksiko, Crna Gora, Maroko, Nizozemska, Novi Zeland, Nikaragva, Sjeverna Makedonija, Norveška, Oman, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugal, Katar, Rumunjska, Saudijska Arabija, Srbija, Slovačka , Slovenija, Južna Afrika, St. Maarten, St. Baarths, Surinam, Švedska, Švicarska, Tortola, Trinidad i Tobago, Turska, UAE, Urugvaj, Američki Djevičanski Otoci.

3. Ova ponuda vrijedi za sve rezervacije napravljene između 22. ožujka i 31. svibnja i razdoblja najma između 1. travnja i 14. srpnja i ne odnosi se na razdoblja najma duža od 28 dana.

4. Ova ponuda odnosi se na sve klase vozila dostupne u trenutku rezervacije.

5. Svi vozači moraju ispunjavati uvjete minimalne dobi za zemlju preuzimanja najma. Dobna pravila ovise o zemlji preuzimanja i biti će vam dostupna za pregled kada se obavlja online rezervacija.

6. Osim ako nije drugačije navedeno, ova se ponuda ne odnosi na bilo kakve dodatne naknade uključujući izborno odricanje od viška, naknade za jednosmjerni najam, naknade za gorivo, naknade za dodatnog vozača i mladog vozača, najam dodatnih stvari uključujući, ali ne ograničavajući se na dječja sjedala, lance za snijeg, krovni nosači i navigacijski vodiči.

7. Usluga preuzimanja i vraćanja podliježe geografskim ograničenjima. Obratite se svojoj podružnici za iznajmljivanje za više pojedinosti.

8. Imate pravo otkazati rezervaciju u bilo kojem trenutku do početka razdoblja najma bez naknada. Ukoliko Vam rezervacija više nije potrebna molimo Vas da otkažete rezervaciju prije isteka roka najma.

9. Ova ponuda ovisi o raspoloživosti vozila i ne može se koristiti zajedno s bilo kojom drugom promotivnom ponudom, sniženom stopom, prethodnim ili postojećim rezervacijama.

10. Ova ponuda, uvjeti i odredbe dodatni su i ne zamjenjuju nikakve uvjete ugovora u vezi s vašim najmom, koji sadrži važne odredbe koje se odnose na najam bilo kojeg vozila i koji će se i dalje u potpunosti primjenjivati ​​na najam.

11. Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe, kao i svi sporovi ili zahtjevi koji proizlaze iz ili u vezi s njima, uređeni su zakonom. Ako živite u Europskoj uniji, možete pokrenuti pravni postupak u vezi s ovom ponudom i ovim uvjetima pred hrvatskim sudovima ili pred sudovima države članice Europske unije u kojoj živite.

12. Kao potrošač, imat ćete koristi od svih obveznih odredbi zakona zemlje u kojoj živite. Ništa u ovim uvjetima i odredbama, uključujući gornji paragraf, ne utječe na vaša prava kao potrošača da se oslonite na takve obvezne odredbe lokalnog zakona.

13. Savjetujemo vam da se upoznate s lokalnim prometnim pravilima u zemlji odredišta u kojoj ste iznajmili. Dodatne informacije za zemlje Europske unije možete pronaći na http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

14. Ovu promociju nudi Enterprise Rent-A-Car Hrvatska.