UNAJMI VOZILO PO SUPER CIJENAMA

 

    Iskoristite poseban blagdanski popust od 15% na uslugu najma vozila uz mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila na svim Enterprise lokacijama u Hrvatskoj, ovisno o dostupnosti u trenutku rezervacije. Popust od 15% ostvarite upisivanjem promotivnog koda ENTHR15 prilikom rezerviranja vozila. Promotivna ponuda vrijedi za rezervacije napravljene u prosincu, siječnju i veljači uz mogućnost korištenja u tom razdoblju, do 1.ožujka 2022. godine.
    Popust od 15% u prosincu se odnosi na A, B, C, D i E kategorije vozila dok u siječnju i veljači upisivanjem koda za popust ostvarujete pogodnosti najma na sve kategorije vozila. Odaberite lokaciju, isplanirajte putovanje i rezervirajte vozilo

     

Terms & Conditions:


1. Ova ponuda donosi pogodnosti prilikom rezervacije i korištenja usluge najma vozila i korištenjem promotivnog koda ostvarujete 15% popusta na rezervaciju vozila na dostupnim lokacijama u Hrvatskoj. Posebna ponuda odnosi se na rezervaciju vozila i realizaciju usluge od 15. Prosinca u 00:00h do 28.veljače 2022.

2. Ponuda je dostupna na svim Enterprise lokacijama u Hrvatskoj ovisno o raspoloživosti vozila.

3. Ponuda vrijedi za rezervacije najma vozila od 15.12 do 28.2.2022.

4. Ponuda se odnosi na A,B,C,D i E kategorije vozila u prosincu ten a sve kategorije vozila u siječnju I veljači, dostupne u trenutku ostvarivanja rezervacije.

5. Potrebna dob vozača i kategorija vozačke dozvole vrijedi kao i za standardnu uslugu najma vozila čija se pravila mogu pročitati u Općim uvjetima najma vozila.

6. Ponuda se ne odnosi na dodatne usluge poput dodatnog vozača, goriva, dodatne opreme poput dječjih sjedalica, lanaca za snijeg, krovnih nosača ili navigacijskih uređaja.

7. Lokacija za preuzimanje i lokacija za vraćanje su na raspolaganju ovisno o dostupnosti vozila.

8. Imate pravo na otkazivanje rezervacije bilo kada do trenutka kada počinje teči željeni period najma. Detaljnije o otkazivanju rezervacije ili kašnjenju bez obavijesti na dogovoreno preuzimanje, pročitajte u našim Općim uvjetima najma vozila.

9. Ova ponuda se ne može zajednički koristiti s drugim promotivnim akcijama. Isključuje zbrajanje popusta i ne odnosi se na prijašnje rezervacije.

10. Uvjeti ove ponude odnose se na standardne uvjete najma vozila.

11. Za bilo kakva pitanja oko ponude ili prigovore, javite se na mail sales@enterprise.hr

12. Ova ponuda je promovirana od strane Enterprise Rent-a-car Hrvatska i vrijedi za područje Hrvatske.