Jednodnevni izleti iz Miamija

Otkrijte novi pogled na saveznu državu sunca na cestama izvan Miamija u potrazi za venecijanskim kanalima, divljinom i mirnim mjestima za odmor.

miamism
 • Vizcaya

  8 km

  Muzej i vrtovi Vizcaya nalaze se južno od Miamija. Građevina u talijanskom stilu pripadala je milijarderu, poslovnom čovjeku Jamesu Deeringu na prijelazu stoljeća. Sada je nacionalna povijesna znamenitost i proglašena je jednom od najugroženijih povijesnih palača Amerike, a veličanstveni vrtovi i bogato ukrašena kuća s umjetničkim predmetima i namještajem iz 19. stoljeća iz Europe doživljaj su za pamćenje. Kuću Vizcaya mogli ste vidjeti u mnogim filmovima, uključujući   "Iron Man 3" i "Samo igra".
 • Coconut Grove

  16 km

  Opuštena atmosfera u Coconut Groveu savršena je suprotnost centru Miamija. Kao najstarija neprekidno nastanjena četvrt Miamija, bogato ukrašeni povijesni spomenici grada i parkovi iz 19. stoljeća nude miran odmor od užurbanog Miamija. Posjetite povijesni park prirode Barnacle gdje možete pronaći najstariju kuću na izvornoj lokaciji u okrugu Miami-Dade. To je bivši dom osnivača Coconut Grovea, Ralpha Middletona Munroea. Prošećite šumom tropskog drveća i uživajte u pogledu na obalu preko zaljeva Biscayne.
 • Fort Lauderdale

  45 km

  Fort Lauderdale poznat je kao "Venecija Amerike" zbog 480 km vodenih kanala na kopnu, stoga ne čudi što se mnogo lokalnih atrakcija nalazi na vodi. Odaberite gondolu, riječni brod iz 19. stoljeća ili pedalinu i zaplovite ili isprobajte turu posebnim brodom s Las Olas Boulevarda, glavnog kanala grada. Za hladnijih dana posjetite umjetničke galerije i trgovački centar Sawgrass Mills Mall radi kupnje. Kako sunce zalazi, slijedite šetnicu uz rijeku dugačku 1,5 km do umjetničkog i zabavnog okruga gdje ćete pronaći restorane, kazališta i otvorene paviljone.
 • Otok Chokoloskee

  140 km

  Maleni dio područja Everglades veličine 600 000 hektara, ova je marina sjajna početna točka za istraživanje, upoznavanje lokalnih osoba i lov pastrva. Ako tražite veća stvorenja, unajmite brod od kapetana i približite se aligatorima koji nastanjuju područje. Kao što naziv govori, otok je bio dom američkih Indijanaca više od 1500 godina prije dolaska europskih istraživača. Gledajte zalazak sunca iz marine i osjećat ćete se posebno što ste otkrili Chokoloskee.
 • Key West

  260 km

  Istražite koraljne grebene, uskočite na Conch Tour vlak ili uživajte u barovima uz obnovljeni "Duval Crawl." Ta živopisna morska luka ima ponešto za svakoga. Posjetite domove Ernesta Hemingwaya i Harrya Trumana, a zatim naručite quesadillu od ribe i uživajte u zalasku sunca te uličnim zabavljačima na trgu Mallory. Lokalno stanovništvo i posjetitelji okupljaju se ovdje prije zalaska sunca od 1960-tih, da bi se družili i uživali zajedno. Ne zaboravite prije odlaska snimiti fotografiju najjužnije točke.